Trescon

Älä huolehdi -
me hoidamme asian.

Hoiva-alan laatuvalmennus

Kaipaatko varmuutta ja työkaluja organisaatiosi toiminnan kehittämiseen? Tässä laatuvalmennuksessa keskitytään työyhteisön johtamiseen ja toimintaprosesseihin sekä toiminnan kehittämiseen. Valmennuksen tuloksena rakennamme yhdessä laadunhallintajärjestelmän, joka täydentää jo organisaation olemassa olevaa lakisääteistä omavalvontasuunnitelmaa. 

Kenelle?

Valmennus on suunnattu hoiva-alan toimijoille. Se toteutetaan käytännönläheisinä työpajoina, eikä se vaadi osallistujilta aikaisempaa kokemusta laadunhallintajärjestelmien osalta. Työpajoista saat paljon eväitä toiminnan kehittämiseen, niin nykyisiin – kuin tulevaisuudenkin tarpeisiin kohti parempaa työyhteisöä. Pääset jakamaan arjen hyviä käytäntöjä ja saat vertaistukea toiminnan tueksi.

Valmennukseen osallistuminen on paikallaan, kun haluat oppia parhaan toteutustavan laadunhallintajärjestelmän rakentamiseen ja projektin johtamiseen organisaatiossasi.


Valmennuksen toteutus

Pienryhmänä toteutettava valmennuksemme koostuu johdantotilaisuudesta sekä seitsemästä eri teemaisesta opintotilaisuudesta. Työpajojen sisällöistä ja erityishyödyistä voit lukea tarkemmin ladattavasta esitteestämme